T'agradaria unir-te a Escola de Frikis?

Aquest programa està obert a qualsevol centre i ajuntament de la província de Alacant.

Si estàs interessat/da a adherir la nostra activitat a l'oferta d'extraescolars del teu centre, t'ensenyem quin és el procediment.

Sóc pare/mare i vull Escola de Frikis al meu centre

Per poder portar Escola de Frikis al teu centre, necessitem contactar amb l'AMPA primer i presentar el projecte. Envia'ns un correu electrònic a info@escoladefrikis.es facilitant-nos el nom del centre i la localitat, el teu nom, i el contacte del representant de l'AMPA al teu centre (pot ser un correu electrònic, un número de telèfon...).

Nosaltres ens encarreguem de la resta!

Sóc representant de l'AMPA i m'interessa oferir aquesta activitat com a extraescolar

Per poder portar Escola de Frikis al teu centre, envia'ns un correu electrònic a info@escoladefrikis.es facilitant-nos el nom del centre i la localitat així com el teu nom.

Podem concretar una data per a exposar el projecte al teu centre i resoldre dubtes. Aquesta reunió es realitza normalment davant dels membres de l'AMPA i de la directiva del centre si així ho desitgen.

Pertany o vaig pertànyer a un centre i m'interessa portar allí Escola de Frikis

Per poder portar Escola de Frikis al teu centre, normalment s'ha de presentar el projecte a l'encarregat o encarregada de gestionar les activitats extraescolars.

Envia'ns un correu electrònic a info@escoladefrikis.es facilitant-nos el nom del centre i la localitat, el teu nom, i el contacte de la directiva del teu centre. També pots facilitar-nos el contacte amb l'AMPA si el coneixes.

Forme part d'un ajuntament i m'agradaria oferir Escola de Frikis

Per poder portar Escola de Frikis al vostre municipi, envieu-nos un correu electrònic amb les dades de contacte a info@escoladefrikis.es. Nosaltres iniciarem la comunicació i tractarem de concretar una data per a exposar el projecte si fóra necessari. A més, Escola de Frikis forma part del Municipi Intel·ligent que inclou ofertes d'altres activitats i cursos de formació que poden resultar interessants.

Comments are closed.